Suutintestaus

Play Video

Suutintestaus

Kuntotutkimuksen yhteydessä tulee tehdä myös suuttimien toiminnallinen testaus standardien mukaisesti. Suutintestillä varmistetaan pitkään staattisessa tilassa olleiden suuttimien toimintavarmuus. Suuttimien todellinen toiminta tulee testata järjestelmällisesti testilaboratoriossa sekä dokumentoida. Suutintesti perustuu standardiin SFS 12845 ja Finanssialan CEA 4001Suutintestit tulee tehdä niitä koskevien standardien mukaisesti.

Kun suuttimet irrotetaan putkistosta, on erittäin tärkeää pitää suutin myös varastoinnissa ja kuljetuksessa samassa asennossa, missä se on ollut asennettuna. Jos suuttimen sisällä oleva sakka irtoaa tai esimerkiksi suuttimen pinnalla oleva lika poistuu, suutin ei vastaa enää suuttimen todellisia toimintaolosuhteita. Testaamme suuttimet omassa Suomen testilaboratoriossamme määräysten ja standardien mukaisesti!

Pyydä tarjous

Tiesitkö, että sprinkleriputkiston todellisen kunnon varmistaminen sekä suuttimien toiminnallinen testaus eivät kuulu normaalin määräaikaistarkastuksen eikä vuosihuollon piiriin?

Sprinklerit auttavat vain, jos ne toimivat.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI AIKA SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN TUTKIMUKSELLE.