Vuototutkimus

sstkamera

Vuototutkimus

Käytössämme on markkinoiden johtava erikoislaite, joka mahdollistaa Deluge-putkistojen, sprinklerikuivaputkistojen sekä paineilmaverkostojen kuvauksen koskematta itse putkistoon tai verkostoon.

Kuvauslaitteemme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa vuototutkimuksia pelkällä näköyhteydellä. Ei enää tarvetta henkilönostimille tai telineille – voimme tutkia putkistoja ja verkostoja lattiatasolta käsin, jolloin päivittäinen toimintanne ei häiriinny lainkaan.

Laitteemme pystyy havaitsemaan jopa 0,05 l/min vuodon 10 metrin etäisyydeltä. Tämä tarkkuus mahdollistaa havaita pienetkin vuodot, jotka voivat muuten jäädä huomaamatta, kuten esimerkiksi parkkihalleissa tai teollisuustiloissa.

Uusi teknologiamme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden säästää merkittävästi kustannuksia vuotojen havaitsemisessa ja korjaamisessa. 

Pyydä tarjous

Tiesitkö, että sprinkleriputkiston todellisen kunnon varmistaminen sekä suuttimien toiminnallinen testaus eivät kuulu normaalin määräaikaistarkastuksen eikä vuosihuollon piiriin?

Sprinklerit auttavat vain, jos ne toimivat.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI AIKA SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN TUTKIMUKSELLE.