Suomen Sprinkleritarkastuksen uusi edustusauto: Chevrolet Apache 1959

Voisi luulla, että yrityksen edustusauton valinta on vain käytännöllinen päätös, mutta meille Suomen Sprinkleritarkastus SST Oy:ssä se on myös intohimo. Chevrolet Apache 1959 on valittu edustamaan meitä, koska se symboloi sitoutumistamme laatuun ja perinteisiin.

Apache on matkustanut pitkän matkan Alabamasta Tampereelle, ja sen mukana on tullut tarinoita ja muistoja menneiltä vuosikymmeniltä. Tämä auto ei ole vain kulkuväline – se on elävä legenda, joka kantaa mukanaan historiaa ja nostalgisia hetkiä.

Klassinen kaunotar

Edustusautomme on säilynyt täysin alkuperäisessä kunnossaan. Siinä on yhä alkuperäinen suora 6-sylinterinen 3,9 litran moottori, alkuperäinen vaihteisto, jarrut ja ohjaus. Kyllä, luit oikein – ei ohjaustehostinta eikä jarrutehostinta, joten tämä kaunotar tarjoaa aidon 50-luvun ajokokemuksen.

Kolmevaihteinen manuaalivaihteisto tuo ajamisen tuntua ja perinteisen tunnelman jokaiselle matkalle. Apachen huippunopeus on noin 80 km/h, ja voimme vakuuttaa, että jos ylität tämän nopeuden, saatat hyvinkin huomata amalgaamipaikkasi heiluvan!

Ensimmäinen pitkä matka

Vaikka Apache on säilyttänyt alkuperäisen loistonsa, se ei ole museoesine. Se on täysin ajokuntoinen ja katsastettu, valmis tuomaan 50-luvun tunnelman nykypäivään. Jokainen matka tämän kaunottaren kyydissä on kuin aikamatka, jossa menneisyyden ja nykyisyyden rajat hämärtyvät.

Viime viikonloppuna teimme ensimmäisen pitkän matkamme Tampereelta Raumalle. Vaikka matka oli vain 150 kilometriä, tuntui se kuin olisi ajanut 300 kilometriä. Tämä johtui tietenkin siitä, että Apachessa ei ole ohjaustehostinta eikä ilmastointia, ja kuumana kesäpäivänä se toi omat haasteensa. Matkan aikana pääsimme kuitenkin todella fiilistelemään 1950-luvun tunnelmaa, kun JBL:n Partyboxista raikui Elvis Presley ja country-musiikki.

Matka ei ollut pelkkää romantiikkaa ja nostalgiaa; 50-luvun tunnelmaan kuuluivat myös kolisevat paikat ja hemmetin kova äänimaailma. Ei tarvinnut paljoakaan kuvitella olevansa menneisyydessä, kun Apachen sisätiloissa oli sama lämpötila kuin ulkona ja jokaista mutkaa sai kääntää kaksin käsin.

Taiteellista kosketusta

SST Oy:n logon on auton oviin maalannut kangasalainen taiteilija Frank. Muutoin Apache on säilyttänyt ajan patinansa, eikä siihen ole tehty mitään vippaskonsteja – se on todellinen aikakapseli menneisyydestä.

Uudet renkaat, vanha tunnelma

Apachessa oli alun perin vanhan ajan renkaat, mutta ne vetelivät sen verran, että päätimme vaihtaa ne. Uudet renkaat jäljittelevät ulkonäöltään vanhoja, mutta tarjoavat paremman ajettavuuden. Silti ohjaaminen vaatii edelleen jatkuvaa tarkkuutta ja huomiota.

Suomen Sprinkleritarkastuksen Chevrolet Apache 1959 on enemmän kuin vain auto – se on pala historiaa, joka tuo mukanaan menneen maailman tunnelmaa ja ajamisen riemua.

Odotamme innolla, että voimme esitellä tätä kaunotarta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tervetuloa kyytiin aikamatkalle 50-luvun Amerikkaan!

Uudet seikkailut edessä

Kun ensi kerran näet meidän Chevrolet Apachen kadulla, tiedät, että kyseessä ei ole vain auto – se on osa tarinaa, jonka haluamme jakaa teidän kanssanne.

Ota yhteyttä!